TESTCENTER 

ESURFLEKTIONER

Vi är sedan år 2020 återförsäljare av Radinn:s elektriska jetboards i Sverige samt från år 2022 satsar vi även på e-foil. År 2021 startade vi upp ett mobilt Test center (ambulerande surfbuss) och höll esurflektioner för +100 st supernöjda kunder i alla åldrar. Eftersom du kan esurfa utan några behov av vågor och både kan åka på mage, knä och stående kan nästan vem som helst köra esurf. Det är lätt att lära sig och kommer ge dig en oerhörd frihetskänsla att nästan ljudlöst få surfa fram på en i hastigheter uppemot 50km/h eller att sväva helt friktionsfritt över vattnet på en efoilbräda.Våra surflektioner är normalt på 60 min (åktid ca 30 min) och kräver inga förkunskaper alls. Ni åker max 3 st personer per lektion, för att vi ska kunna ge er bästa åkupplevelse och (högsta säkerhet). All utrustning som behövs (impactväst, våtdräkt, våtskor ingår. Självklart ingår även åkinstruktioner och försäkring. I Svallviken har ni även tillgång till omklädningsrum, dusch och WC.

UTHYRNING & TESTA-PÅ

SUP OCH KAJAKER hyrs ut per timme från Svallviken men långtidshyra per dygn. Vi hyr ut uppblåsbara SUP och KAJAKER just för att du ska ha möjlighet att enkelt kunna hyra och ta med dessa och åka där du vill! 


ONEWHEEL Är en typ av elektrisk skateboard fast med ett stort hjul. Bäst kan det beskrivas som det närmaste du kan kommma att att surfa fast på land. OW - hyrs ut 30 eller 60 minuter från Svallviken men det går även att hyra dessa per dygn (om man först hyrt ut 1 gång minst 30 min). 


TESTA-PÅ Vi planerar för ett par testa-på-dagar i sommar i SVALLVIKEN, då du ges möjlighet att prova vår utrustning till reducerade priser (eller t.o.m. kostnadsfritt)

EVENT

Vi erbjuder skräddarsydda event innehållande: esurf, efoil, sup, kajak, onewheel, femkamp samt bastu och matpaket. Våra event lämpar sig för grupper om 6-20 personer och både för företag och privatpersoner. Kick-off med jobbet, möhippa, svensexa eller bara ett kompisgäng som vill göra något superkul! Under 2021 höll vi i ett antal event för både företag och kompisgäng. Vi kan utlova något utöver det vanliga och som hela gruppen kommer älska!

ÄVENTYRSPAKET ESURF

Det ultimata esurfäventyret för dig som provat på att åka esurf några gånger och nu vill ta det till nästa nivå. Ni åker i liten grupp (2-3 st) tillsammans med vår instruktör i en fantastisk skärgårdsmiljö där Ni verkligen får chans att testa på esurf på riktigt. Vi hämtar upp Er i stan med bil och åker till en underbar plats för ombyte och genomgång. Därefter tar instruktören med er på en resa mellan kobbar och skär tills vi gör ett strandhugg med lunch och lite välförtjänt vila. Sedan fortsätter äventyret innan vi till sist kommer fram till slutdestinationen där ni får möjlighet till både dusch och bastu innan återfärd med bil till stan igen. Detta är en dag du aldrig kommer att glömma!